• Birds on the Run

& more

Bij een kleurrijke collectie tassen horen ook dito accessoires. Laat je inspireren door de kleuren, motieven en materialen van de sjaals, riemen en handschoenen die Mrs O in haar & more assortiment voert.
Mrs O verkoopt kleurrijke sjaals (waaronder de populaire popcorn sjaals) van het Deense merk Erfurt en het Nederlandse merk zaZa'z. De handschoenen zijn van het Zweedse merk Gaucho (Hestra) en de leren riemen van het Duitse merk Luca Kayz.

Birds on the Run
Het creatieve nest van Birds on the Run ligt in Amsterdam en van daaruit vliegen ze de hele wereld over om inspiratie op te doen voor de pure en originele motieven.Elke sjaal is uniek met een volledig eigen grafisch ontwerp, waarbij verschillende ambachtelijke technieken gebruikt worden voor het printen en borduren van de shawl. Stuk voor stuk pieces of art!

Erfurt
Zijde, kasjmier, verfijnde wol en andere hoogwaardige materialen staan garant voor de kwaliteit van Erfurt. In 1997 had de Deense ontwerper Lotte Erfurt Hjorth de behoefte om iets geheel nieuws te creëren. Lotte laat zich vooral inspireren door haar omgeving. Of ze nu op reis is of thuis, niks weerhoudt haar ervan om nieuwe ideeën te vinden voor haar collectie. De grote verscheidenheid aan kleuren en gebruik hiervan in wisselende modellen, maken de sjaals tot een waar genot voor het oog.

Gaucho
Bij een kleurrijke tas of sjaal horen ook handschoenen in een bijpassende kleur. Mrs O verkoopt de 'Nellie' handschoenen van het Zweedse merk Gaucho. Rood, blauw, groen, bruin, paars... het hele kleurenpallet zit in de collectie. Gaucho maakt deel uit van het familiebedrijf Hestra / Martin Magnusson & Co, opgericht in 1936 in de stad Hestra in Småland, Zweden. Inmiddels gerund door de derde generatie Magnussons.