• Mrs O

Mrs O

Hi there! Mijn naam is Cindy Deuss en ik ben Mrs O. Geboren in 1971, getogen in Grevenbicht en nu, samen met mijn partner Hans Bours, woonachtig in Maastricht.

Toen in 2014 mijn dochter Merel plotseling overleed stortte mijn wereld in. Dat ik in 2016 na 25 jaar mijn baan als communicatieprofessional bij de Rabobank vaarwel zei, voelde als een logische stap. Op zoek naar een nieuwe invulling van mijn leven. Wat, wist ik nog niet. Wel dat het iets moest zijn waar ik vrolijk en blij van word, wat vrijheid geeft en waar ik mijn energie in kan stoppen.

Een vakantie in Italië en een bezoek aan een O bag store zette me aan het denken en toen wist ik het. Ik wil zo’n soort winkel en dan in Maastricht.  Mijn passie en gevoel voor mode en kleur, mijn kracht en tomeloze inzet en gedrevenheid én niet te vergeten de hulp van mijn partner, familie en vrienden hebben me gebracht tot waar ik nu sta: in zo’n soort winkel en dan in Maastricht.

De belangrijkste schakel op weg naar persoonlijk en zakelijk succes ben je zelf, wat je ook doet. Ik kies voor mezelf, ik kies voor Mrs O & more. Ben jij op zoek naar een leuke tas, een sieraad of accessoire waar je blij en vrolijk van wordt? Kies dan ook voor Mrs O & more.