• O bag Classic

O bag

De O bag is een moderne, trendy en simpel ontworpen handtas van Italiaanse bodem. Met een O bag ben je in drie stappen verwijderd van een persoonlijke en unieke tas. En de tas is duurzaam want deze is van gerecycled materiaal gemaakt.

Je kiest je favoriete body en stelt uit de enorme collectie van handvatten en accessoires de tas samen die past bij jouw fashionstyle en personality. Een zakelijke afspraak of een dagje shoppen? Met de O bag creëer je voor elk moment de juiste tas.

De O bag bodies zijn gemaakt van zacht, waterdicht, flexibel, lichtgewicht, veerkrachtig en duurzaam EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) rubber. De tas is verkrijgbaar in een breed pallet van kleuren: van licht tot donker, felle kleuren of pasteltinten. De verwisselbare handvatten zijn er onder andere in leer, kunstleer en touw, lang en kort. Je maakt de tas helemaal af met  een bijpassende binnentas of omslag in verschillende kleuren en stoffen. Talloze opties dus om jouw O bag aan te passen aan jouw stijl, smaak en kleding. Mrs O adviseert en helpt je graag de juiste keuze te maken!