• Ti Sento Milano
  • Jewelry

Jewelry

Natuurlijke elegantie en stijl met sieraden van UNOde50 en Ti Sento Milano

UNOde50
Sleutelwoorden voor de UNOde50 collectie zijn tijdloos, stoer en herkenbaar. Mrs O heeft een brede collectie armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en horloges.De sieraden zijn zwaar verzilverd (15 micron), waardoor ze mooi blijven in gebruik. Het modische karakter wordt aangezet doordat het zilver gecombineerd wordt met leer, glas of kunststof.

UNOde50 werd 20 jaar geleden in Spanje opgericht door een groep kunstenaars. Zij hadden als enige doel mooie sieraden te maken voor mensen met een sterke eigen persoonlijkheid die gek zijn op trends.

Ti Sento Milano

Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid, dat is Ti Sento Milano. Het merk creƫert fascinerende, adembenemende sieraden die ware musthaves zijn voor alle vrouwen. De collectie bestaat uit ringen, armbanden, colliers en oorsieraden. De ontwerpen zijn verfijnd, on trend en nooit over de top; de unieke Milanese stijl. Ti Sento Milano sieraden zijn gemaakt van Sterling zilver (925) en voorzien van een rhodium laag. Rhodium geeft het sieraad een langdurige glans en vermindert de kans op eventuele kleurverandering op lange termijn.