• Mrs O

Mrs O

Moedig en sterk. Dat zijn kwalificaties die mij, Cindy Deuss, kenmerken. Dat ben ik niet vanzelf geworden.

Het plotselinge overlijden van mijn dochter Merel in 2014 heeft me dat gemaakt. Ik ga geen confrontatie meer uit de weg. Sterker: ik zoek ze op. Daarom heb ik in 2016 na 25 jaar mijn baan als communicatieprofessional bij de Rabobank opgezegd. Om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling van mijn leven. Wat, wist ik nog niet. Wel dat het iets moest zijn waar ik vrolijk en blij van word, wat vrijheid geeft en waar ik mijn energie in kan stoppen.

Toen ik tijdens onze vakantie in Italië in een O bag store stond, wist ik het. Ik wil zo’n soort winkel en dan in Maastricht.  Mijn passie en gevoel voor mode en kleur, mijn kracht en tomeloze inzet en gedrevenheid én niet te vergeten de hulp van mijn partner, familie en vrienden hebben me gebracht tot waar ik nu sta: in zo’n soort winkel en dan in Maastricht.

De belangrijkste schakel op weg naar persoonlijk en zakelijk succes ben je zelf, wat je ook doet. Ik kies voor mezelf, ik kies voor Mrs O & more. Ben jij op zoek naar een leuke tas, een sieraad,  accessoire of zomaar iets waar je blij en vrolijk van wordt? Kies dan ook voor Mrs O & more.

Cindy Deuss